Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbați din Alba cercetați penal pentru infracțiuni rutiere în Apuseni. Unul dintre ei conducea băut și cu permisul anulat

Publicat

Trei bărbați din Alba s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub infuența alcoolului sau fără permis, după ce au fost prinși în trafic de Poliție, în Apuseni.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 16 iulie, în jurul orei 21.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au oprit, pentru control, un autoturism condus, pe DN 75, pe raza comunei Vadu Moților, de un bărbat de 51 de ani, din comuna Vadu Moților.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constata că bărbatul avea permisul de conducere anulat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru prelevarea mostrelor biologice și stabilirea alcoolemiei, însă bărbatul a refuzat să se supună prelevării.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și refuz de recoltate a mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot sâmbătă, în jurul orei 23.20, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 25 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Vidrișoara, comuna Avram Iancu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Duminică, 17 iulie, în jurul orei 1.40, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Vidrișoara, comuna Avram Iancu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Câmpeni.

Întrucât emana miros de alcool, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul etilotest și prelevării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de prelevare a mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax