Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbaţi din Alba, cu dosare penale. Au condus fără permis, sub influenţa alcoolului şi au refuzat testarea

Publicat

etilotest, test alcool, politia

Doi bărbaţi din Alba sunt cercetaţi de Poliţie după ce au fost prinşi în trafic, conducând autovehicule, fără permis şi sub influenţa alcoolului. Aceştia au refuzat recoltarea mostrelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

La data de 12 mai, în jurul orei 22.10, pe strada Principală din Berghin a fost depistat un bărbat de 57 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că permisul de conducere deţinut de bărbat nu corespunde categoriei din care face parte autoturismul.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat să se supună testării.

I-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de refuz de recoltare a mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei şi conducerea unui autovehicul cu permis necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.

Tot sâmbătă, în jurul orei 1.00, poliţiştii rutieri din Sebeş, în timp ce acţionau pe strada Călăraşi din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 52 de ani, din comuna Daia Română, în timp ce circula cu un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş, pentru recoltarea mostrelor de sânge şi stabilirea alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi refuz de recoltare a mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax