Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbați din Alba, cu dosare penale după ce au pus în pericol circulația rutieră. Unde au fost opriți de polițiști

Publicat

actiune politie

Polițiștii din Alba au oprit în trafic mai mulți șoferi care puneau în pericol circulația publică. Unii erau băuți, alții conduceau fără permis.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 11 martie, în jurul orei 2.30, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia au depistat un bărbat de 30 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul Revoluției din municipiu, fără să dețină permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Vineri, 10 martie, în jurul orei 23.20, polițiștii din Ocna Mureș au depistat un bărbat de 31 de ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Unirea, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Sâmbătă, 11 martie, în jurul orei 11.20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Șona, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Biia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot sâmbătă, în jurul orei 14.20, polițiștii din Cugir au depistat un bărbat de 33 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada Victoriei din Cugir, având permisul de conducere suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere cu permisul suspendat și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Sâmbătă, în jurul orei 9.30, polițiștii din Teiuș au depistat un bărbat de 46 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un moped, pe strada localității Căpud, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că plăcuța de înmatriculare aplicată pe moped a fost atribuită altui autovehicul. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax