Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbați din Alba Iulia amendați de jandarmi, după ce s-au certat din cauza unei datorii. Unul dintre ei a chemat ambulanţa de trei ori, fără să aibă nevoie de îngrijiri medicale

Publicat

Alcoolul consumat în exces a stat la baza unui scandal între doi bărbaţi de 24 și 46 de ani din Alba Iulia. Jandarmii au intervenit, i-au calmat şi i-au sancţionat contravenţional. Două ore mai târziu, unul dintre aceştia a fost amendat şi pentru că a apelat nejustificat de mai multe ori numărul 112.

Incidentul s-a petrecut duminică, 11 mai, la ora 22.00, în faţa unui bloc de locuinţe de pe strada Arieşului. După ce au consumat împreună băuturi alcoolice, între Ion N. de 24 de ani şi Liviu P. de 46 de ani a izbucnit o discuţie în contradictoriu, se pare, pe tema unei datorii neonorate. Dialogul a degenerat, cei doi ajungând să se înjure, să se ameninţe cu bătaia şi chiar să se îmbrâncească reciproc, fără să ţină cont că se aflau într-un loc public şi deranjau locatarii din vecinătate.

Unul dintre aceştia a sunat la 112, iar un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă. Pentru că scandalagiii erau în continuare extrem de gălăgioşi, au fost conduşi la sediul Jandarmeriei Alba în vederea aplicării măsurilor legale.

În urma verificării împrejurărilor în care a apărut fapta, în funcţie de vinovăţie, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 de lei. Nemulţumit că a fost sancţionat, Ion N. a apelat 112 şi a solicitat intervenţia unui echipaj medical, pe motiv că, înainte de sosirea forţelor de ordine, ar fi fost lovit de cel cu care s-a certat. Un echipaj SMURD a constatat că nu prezenta urme de violenţă, iar acesta, nemulţumit de concluzia echipei medicale, a mai sunat o dată la 112 şi a solicitat alt echipaj de la ambulanţă.

Bărbatul a fost condus la UPU Alba Iulia, unde medicul de gardă a confirmat că nu prezenta răni sau urme de lovire şi, în jurul orei 24.00, a fost îndrumat spre casă. Nemulţumit şi de acest diagnostic, Ion N., aflat chiar în incinta Spitalului Judeţean Alba, a apelat din nou 112, pe motivul unei urgenţe medicale. De data aceasta, solicitarea bărbatului a fost redirecţionată spre un echipaj de jandarmerie care, constatând că a apelat în mod repetat şi nejustificat numărul unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă, l-a sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 de lei şi i-a explicat că pentru această faptă amenda contravenţională poate fi în cuantum de până la 1.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax