Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbaţi din Alba Iulia şi Hopârta, după gratii pentru infracţiuni rutiere. Au de executat pedepse de până la doi ani de închisoare

Publicat

Penitenciar Aiud

Penitenciar AiudPoliţiştii din Alba Iulia şi din Hopârta au reţinut şi transportat la penitenciarul din aiud doi bărbaţi condamnaţi la închisoare cu executare pentru infracţiuni rutiere. Un bărbat de 37 de ani din Alba Iulia va sta un an după gratii, iar altul, de 51 de ani, din Hopârta, are mandate de executare pentru doi ani şi patru luni.

Potrivit IPJ alba, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba – Compartimentului Urmăriri l-au depistat şi reţinut, miercuri, în Alba Iulia, pe Ş.V., de 37 de ani, din Alba Iulia, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis la data de 5 februarie, de Judecătoria Alba Iulia, fiind condamnat la executarea unei pedepse privativă de libertate de un an închisoare, pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier.

Tot miercuri, poliţiştii Postului de Poliţie Hopârta l-au identificat şi reţinut, pe raza localităţii Silivaş, comuna Hopârta, pe C.T., de 51 de ani, din aceeaşi comună, care este posesorul unui mandat de executarea a pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de doi ani şi patru luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală, şi părăsirea locului accidentului.

Cei doi condamnaţi au fost transportaţi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Aiud, pentru executarea pedepselor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax