Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbați din Bărăbanț și Aiud, amendaţi de jandarmi, după ce au ameninţat cu bătaia două femei

Publicat

Jandarmii din Alba au intervenit, luni, pentru aplanarea a două conflicte semnalate în cartierul Bărăbanț din Alba Iulia și altul la Aiud. În ambele cazuri a fost vorba despre amenințări cu acte de violență. Vinovaţii au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 de lei.

Primul incident a fost semnalat în jurul orei 13.00, pe strada Stejarului din cartierul albaiulian Bărăbanţ. O femeie a apelat 112 şi a solicitat ajutor deoarece era ameninţată cu bătaia de un vecin. În mai puţin de 10 minute, la faţa locului a intervenit un echipaj de jandarmerie care, în scurt timp, a aplanat conflictul dintre cei doi. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că între cei doi vecini există divergenţe mai vechi, fapt pentru care, ori de câte ori se întâlnesc, este nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a preveni escaladarea violenţelor verbale spre agresiuni fizice. Vinovat pentru scandalul de luni a fost găsit A.M. (36 de ani), care a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei. Totodată, celor doi li s-a pus în vedere faptul că, dacă vor continua certurile în spaţiul public, riscă sancţiuni mai mari, chiar de natură penală.

Şi jandarmii din municipiul Aiud s-au interpus între un bărbat şi o femeie din localitate. Şi în acel caz femeia a fost cea care a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia forţelor de ordine, deoarece fostul soţ o ameninţa cu acte de violenţă. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la domiciliul femeii situat pe strada V. Lucaci şi l-a identificat de M.A., de 51 de ani, din localitatea Ciumbrud, care a declarat că a vizitat-o pe fosta soţie cu intenţia de a o ruga să accepte refacerea căsniciei. Refuzul femeii referitor la împăcare a declanşat furia bărbatului care a înjurat-o şi a ameninţat-o că o va lovi. Intervenţia oportună a jandarmilor l-a împiedicat să-şi ducă intenţiile la bun sfârşit, iar pentru fapta săvârşită a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax