Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbați din București, în arest preventiv la Alba Iulia. Sunt cercetaţi pentru trafic de droguri, după ce poliţiştii au interceptat un colet cu canabis

Publicat

arestat_catuse Doi bărbaţi din Bucureşti se află în arest preventiv la Alba Iulia pentru trafic de droguri. Alin Delon Lică şi Iulian Gheorghe sunt cercetaţi după ce au primit din Spania un colet cu droguri prin curier. Pachetul a fost interceptat în Alba, iar traficanţii au fost surprinşi şi ridicaţi de poliţie în momentul în care au primit drogurile în Capitală.

Curtea de Apel Alba Iulia a respins în 9 septembrie contestaţiile inculpaţilor, astfel încât aceştia rămân în arestul IPJ Alba până în 3 octombrie 2015.

Cei doi sunt cercetaţi pentru introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc, respectiv cannabis. Unul dintre cei doi inculpaţi a fost o perioadă în Spania şi a achiziţionat drogurile ce au fost trimise în România prin curier.

Este al treilea dosar de acest gen instrumentat de DIICOT Alba Iulia. Alte trei persoane au fost arestate şi trimise judecată la Alba pentru trafic de droguri după acelaşi mod de operare.

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat în 9 iunie 2015 sentinţa definitivă pentru alţi doi bărbaţi din Bucureşti. Constantin Andrei şi Nicolae Ionuţ Chelu au primit pedepse la închisoare cu executare, motivul principal al acestei decizii fiind faptul că au antecedente penale. Chelu a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 2 ani, 8 luni şi 20 de zile de închisoare, iar Andrei a primit 2 ani şi 6 luni de închisoare, tot cu executare. Cei doi au fost arestaţi preventiv în decembrie 2014 şi au fost judecaţi pentru deţinere, cumpărare de droguri de risc fără drept, introducere în ţară de droguri de risc fără drept, cultivare, deţinere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu. Anchetatorii au descoperit că au efectuat numeroase deplasări în ţdeară şi străinătate pentru a achiziţiona şi comercializa cannabis. Drogurile erau trimise în România prin intermediul autocarelor de transport.

Un alt bărbat, tot din Bucureşti, este judecat la Tribunalul Alba pentru trafic internaţional de droguri, fiind depistat prin aceeaşi metodă. Stelian Neagu a fost trimis în judecată în 8 august 2015, iar în 3 septembrie mandatul de arest preventiv a fost prelungit de către instanţa de judecată.

sursa: adevărul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. El Barto

    joi, 10.09.2015 at 21:58

    Ahahahaha, auzi ca „Alin Delon”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax