Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Câmpia Turzii și Blaj, REȚINUȚI de Poliţie după scandal şi ameninţări cu moartea într-un local public

Publicat

politie transport

Polițiștii din Blaj au reținut doi bărbați care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au provocat un scandal într-un local public din oraș și i-au amenințat și agresat pe doi clienți ai localului.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 mai 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de doi tineri, de 27 și 31 de ani, primul din Câmpia Turzii, iar cel de-al doilea din Blaj, care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare.

În noaptea de 11/12 mai 2019, în timp ce se aflau într-un local public din Blaj, ar fi provocat un scandal și i-ar fi agresat și amenințat, cu moartea, pe doi clienți ai localului.

Cei doi reținuți vor fi prezentați în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax