Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbați din Cluj și Bistrița-Năsăud, cu dosare penale la Alba. Au furat peste o tonă de sârmă, dintr-o plantație de viță de vie

Publicat

politie

masini politie Patru bărbaţi din județele Cluj și Bistrița-Năsăud au fost depistați de patrula de siguranţă publică din Blaj, în flagrant delict, în timp ce încercau să valorifice 1.175 kilograme de sârmă furată dintr-o plantaţie de viţă de vie. Prejudiciul a fost recuperat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 septembrie, în jurul orei 17.30, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, în timp ce desfăşurau activităţi de patrulare împreună cu jandarmii, au depistat 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 38 de ani, 3 din comuna Recea – Cristur, judeţul Cluj şi unul din Sângeorz Băi, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce se pregăteau să predea unui centru de colectare a deșeurilor feroase, cantitatea de 1.175 de kilograme de sârmă, despre care exista suspiciunea că provine din furturi.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a rezultat că sârma ar fi fost sustrasă, de către cei 4 bărbaţi, dintr-o plantaţie de viţă de vie ce aparţine unei societăți comerciale din Blaj.

Prejudiciul a fost evaluat la 1.000 de lei.

Faţă de cei 4 bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax