Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbaţi din Cugir și Teiuș, cu dosare penale. Au fost prinși conducând fără permis sau vehicule neînmatriculate

Publicat

politie

masina politie rutiera Doi tineri, unul în vârstă de 29 de ani din Cugir și celălalt în vârstă de 21 de ani din Teiuș, sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși conducând fără permis sau un vehicul neînmatriculat.

Potrivit IPJ Alba, poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au oprit pentru control, pe strada Republicii, din municipiul Alba Iulia, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din oraşul Cugir. Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducere a unui vehicul fără permis de conducere”.

Miercuri, 10 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Aiud au oprit pentru control un tractor, condus de un tânăr de 21 de ani, din oraşul Teiuş, pe care erau montate plăcuţe cu numere provizorii de circulaţie.

Întrucât conducătorul auto nu avea nici un document asupra sa, s-a procedat la verificarea în bazele de date, ocazie cu care s-a constatat că numerele de înmatriculare erau expirate.

În cauza se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracțiunii de „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax