Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbaţi din judeţul Bistriţa Năsăud, cercetaţi de poliţiştii din Alba. Au comis şase furturi în Baia de Arieş şi Bistra, la societăţi comerciale şi locuinţe

Publicat

furt casaDoi bărbaţi din Reteag, judeţul Bistriţa Năsăud sunt cercetaţi pentru furtul mai multor bunuri din locuinţele unor cetăţeni şi societăţi comericiale din Baia de Arieş. În noaptea de 9/10 decembrie împreună cu alte 2 persoane au comis 5 furturi, prin care au fost cauzate prejudicii în valoare totală de 10.000 de lei. De asemenea în aceeaşi noapte cei doi au intrat şi în beciul unui alt cetăţean din Bistra de unde au furat o bormașină, un flex, o rolă cu cablu şi bunuri alimentare.

Marţi, în baza unor mandate de percheziție emise de Judecătoria Cîmpeni, poliţiştii din Baia de Arieş, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti ai Secţiei 5 Poliţie Rurală Petru Rareş din cadrul IPJ Bistriţa Năsăud, au efectuat 4 percheziţii la locuinţele celor patru persoane din localităţile Reteag, comuna Petru Rareş, şi Cristeştii Ciceiului, comuna Uriu, judeţul Bistriţa Năsăud, două dintre ele fiind bănuite de comiterea furturilor.

Poliţiştii din Baia de Arieş au reuşit probarea activităţii infracţionale a două persoane din judeţul Bistriţa Năsăud, bănuite de comiterea, în noaptea de 09/10 decembrie 2014, a 5 furturi din locuinţe şi societăţi comerciale situate pe raza orașului Baia de Arieş, prin care au fost cauzate prejudicii în valoare totală de 10.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor au fost identificate şi recuperate o parte din bunurile reclamate ca furate (motoferăstraie, polizoare şi alte scule) din oraşul Baia de Arieş.

Prin extinderea cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în aceeaşi noapte, cele două persoane bănuite de comiterea celor 5 furturi, (V.A., de 40 de ani şi L.R., de 28 de ani, ambii din Reteag), ar mai fi sustras din beciul locuinţei unui cetăţean din comuna Bistra, o bormașină, un flex, o rolă cu cablu şi bunuri alimentare.

Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciilor cauzate prin faptele lor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax