Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbați din Mihalț și Sibiu, REȚINUȚI de polițiști pentru încălcarea ordinelor de protecție, hărțuire și violență în familie

Publicat

Doi bărbați din comuna Mihalț respectiv municipiul Sibiu au fost reținuți de polițiștii din Alba după ce au încălcat ordinele de protecție emise de judecători. 

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Blaj au reținut un bărbat, din comuna Mihalț, care a încălcat măsurile dispuse printr-un ordin de protecție emis de instanță și s-ar fi apropiat de partenera sa. Bărbatul ar fi contactat-o telefonic și i-ar trimis mesaje pe rețelele de socializare.

La data de 2 decembrie 2021, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 35 de ani, din comuna Mihalț, care este cercetat pentru încălcarea măsurilor dispuse în ordinul de protecție și hărțuire.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție emis de instanța de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de partenera sa și față de domiciliul acesteia, acesta s-ar fi apropiat de locuință și ar fi contactat-o telefonic și pe rețelele de socializare.

În cursul zilei de vineri, 3 decembrie, reținutul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au reținut un bărbat, din județul Sibiu, care nu a respectat dispoziția ordinului de protecție emis de instanță și s-a apropiat de concubina sa. Bărbatul ar fi intrat în locuința femeii și ar fi agresat-o.

La data de 2 decembrie 2021, în jurul orei 06.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au fost sesizați, prin 112, de către o femeie, de 30 de ani, din comuna Cut, cu privire la faptul că, concubinul său a încălcat ordinul de protecție emis de un judecător.

Polițiștii deplasați la fata locului au stabilit că, bărbatul, de 27 de ani, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, în ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție emis de instanța de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 50 de metri față de femeie și de domiciliul acesteia, ar fi pătruns, fără drept, în locuința ei și ar fi agresat-o.

Față de bărbat, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse în ordinul de protecție, violență în familie și violare de domiciliu și au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore.

În cursul zilei de vineri, 3 decembrie, reținutul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax