Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbaţi din Mureş, cu dosar penal în Alba. Au furat bani din locuinţa unei tinere din Ocna Mureş

Publicat

hoti

Doi bărbaţi din judeţul Mures sunt cercetaţi de Poliţia Alba, după ce au furat, folosind chei potrivite, bani din locuinţa unei tinere din Ocna Mureş. Prejudiciul a fost recuperat.

Potrivit IPJ Alba, în 15 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş au identificat doi bărbaţi, de 20 şi 50 de ani, ambii din comuna Adămuş, judeţul Mureş, ca persoane bănuite de comiterea unui furt din locuinţă, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 5 octombrie 2018.

În 5 octombrie, cei doi ar fi folosit chei potrivite pentru a pătrunde în locuinţa unei tinere din Ocna Mureş şi ar fi sustras suma de 900 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitei, iar faţă de cele două persoane bănuite de comiterea faptei a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia sunt cercetate pentru furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax