Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbați din Ocna Mureș și Jidvei, prinși în flagrant, după ce au sustras din recolta altora. S-au ales cu dosare penale

Publicat

saci struguri Un tânăr de 26 de ani din Ocna Mureș și trei bărbați din comuna Jidvei s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați de polițiști, în flagrant, în timp ce transportau sau sustrăgeau recolta altor persoane.

Potrivit IPJ, vineri seara, poliţiştii din Ocna Mureş l-au depistat în flagrant pe un tânăr de 26 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce transporta cu o căruţă, 300 de kg de lucernă ce s-a dovedit a fi sustrasă de pe terenul agricol al unui cetăţean din comuna Unirea.

În ziua următoare, în jurul amiezii, poliţiştii Postului de Poliție Jidvei i-au prins în flagrant pe trei bărbaţi din comună, în timp ce sustrăgeau 180 de kilograme de struguri, dintr-o fermă viticolă, aparţinând unei societăţi comerciale.

În ambele situaţii, prejudiciule au fost restituite păgubiţilor, iar faţă de persoanele prinse în flagrant, au fost întocmite dosare penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax