Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbați din Sebes căutați de autoritățile din Italia pentru furt, reținuți de polițiștii din Alba. Au mandate europene de arestare

Publicat

Trei bărbați din Sebeș căutați de autoritățile din Italia, pentru infracțiuni de furt calificat, au fost reținuți. Au mandate europene de arestare. Polițiștii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, au pus în executare un ordin european de anchetă, emis de autoritățile italiene și au efectuat 5 percheziții domiciliare.

Potrivit IPJ Alba, la data de 31 octombrie 2023, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Alba, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, au efectuat 5 percheziții domiciliare, toate pe raza municipiului Sebeș, în baza unui ordin european de anchetă, emis de autoritățile judiciare din Italia.

Polițiștii au identificat doi bărbați de 29 și 51 de ani, din Sebeș, care sunt posesorii unor mandate europene de arestare, pentru fapte de furt calificat, săvârșite pe teritoriul Italiei.

Un alt bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Sebeș, posesor al unui mandat european de arestare emis de autoritățile italiene, pentru fapte de furt calificat, a fost identificat, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, pe raza localității Fornădia, județul Hunedoara.

Cei trei au fost prezentați autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reținerea lor, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați Curții de Apel Alba Iuia, pentru luarea măsurilor legale.

Pentru depistarea lor, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcție de Investigații Criminale – Serviciul Urmăriri din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, iar la aceasta au participat și polițiști ai Serviciului Criminalistic și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax