Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbaţi din Sebeş şi Daia Română, după gratii. Unul dintre ei era dat în urmărire naţională

Penitenciarul Aiud

Publicat

Doi bărbaţi, unul din Sebeş, celălalt din Daia Română, au ajuns, marţi, după gratii. Au de executat pedepse cu închisoarea pentru infracţiuni rutiere: conducere fără permis, respectiv sub influenţa alcoolului. Unul dintre ei era dat în urmărire naţională, de săptămâna trecută.

Potrivit IPJ Alba, în 13 martie, poliţiştii din Sebeş, sprijiniţi de jandarmi, l-au identificat şi reţinut pe un bărbat de 33 de ani, din municipiu, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, urmărit la nivel naţional.

Bărbatul a fost condamnat, la data de 8 martie, de Judecătoria Sebeş, la doi ani şi două luni închisoare, pentru conducere fără permis şi se sustrăgea executării pedepsei.

Tot marţi, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au identificat şi reţinut pe un bărbat de 41 de ani, din comuna Daia Română, judeţul Alba, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 13 martie.

A fost condamnat de Judecătoria Sebeş, la 8 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Condamnaţii au fost transportaţi la Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate