Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbați din Șpring și Aiud, cu dosare penale. Au condus fără permis, iar unul dintre ei a refuzat testarea pentru alcool

Publicat

politie politia amenda soferDoi bărbați din Șpring și Aiud  sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși în timp ce conduceau o mașină, respectiv un moped, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Miercuri în jurul orei 6.25, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, în timp ce acţionau pe DJ 107, pe raza localităţii Straja, au oprit pentru control, un autoturism condus de R.V., de 50 de ani, din comuna Şpring.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoturismului nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. La solicitarea poliţiştilor de a se supune testării privind consumul de alcool, bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi conducerea la spital, în vederea prelevării mostrelor de sânge şi stabilirii alcoolemiei.

Faţă de R.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi refuz de a se supune prelevării de mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi în jurul orei 18.10, pe strada Câmpului din Aiud, poliţiştii rutieri din Aiud l-au depistat pe S.V., de 49 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un moped, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de S.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax