Connect with us
Publicitate

AIUD

Bărbați din Târgu Neamț, prinși la furat catalizatoare auto, în Aiud. Au fost reclamați de un șofer aflat în trafic pe DN1

Publicat

Doi bărbați din Târgu Neamț, județul Neamț, au fost prinși, în flagrant, de către polițiștii din Aiud, imediat după săvârșirea unei posibile fapte de furt. Ar fi sustras catalizatoare de pe autoturisme.

Potrivit IPJ Alba, marți după-amiaza, polițiștii din Aiud au fost sesizați, prin 112, de către un tânăr de 23 de ani, din județul Dolj, cu privire la o posibilă faptă de furt. Acesta a reclamat faptul că, în timp ce se deplasa pe DN 1, din direcția Turda spre Aiud, la ieșire din Turda, a observat un bărbat care se afla lângă un autoturism abandonat, de la care acesta ar fi sustras catalizatorul, pe care l-a pus în portbagajul autoturismului cu care era și și-a continuat deplasarea.

Astfel, în baza sesizării, s-a procedat la depistarea în trafic a autoturismului, acesta fiind oprit pentru control, pe raza municipiului Aiud. La volanul autovehiculului a fost identificat un bărbat de 33, de ani, care se afla în mașină cu un alt bărbat, de 35 de ani, ambii din Târgu Neamț, județul Neamț.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au  găsit în autoturism 4 catalizatoare și peste 11 kilograme de ceramică, despre care bărbații ar fi declarat că le-au cumpărat, fără a putea prezenta documente în acest sens.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale și provenienței bunurilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax