Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbați din Timișoara și Bistrița-Năsăud, prinși la volan fără permis, în Alba. Au fost opriți de Poliție pe DN1 și pe DN7

Publicat

Doi bărbați, unul din Timișoara, iar celălalt din județul Bistrița-Năsăud, sunt cercetați penal de Poliția Alba după ce au condus autoturisme fără a deține permis. Au fost opriți pe DN1 la Aiud, respectiv pe DN7 la Șibot.

Vineri, 19 februarie 2021, în jurul orei 10.40, polițiștii rutieri din Aiud, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud l-au depistat pe un bărbat de 55 ani, din comuna Dumitra, județul Bistrița-Năsăud, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Sâmbătă, 20 februarie 2021, în jurul orei 17,30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din municipiul Timișoara, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 7, pe raza comunei Șibot, având permisul de conducere reținut.

Cu dosar penal pentru conducere fără permis s-a ales și un bărbat de 41 de ani din Cugir. A fost oprit de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, sâmbătă, 20 februarie 2021, în jurul orei 19.00, pe strada Principală din Balomiru de Câmp. Avea permisul de conducere anulat.

Alți șoferi din Alba sunt cercetați pentru conducere sub influența alcoolului.

Sâmbătă, 20 februarie 2021, în jurul orei 1.50, polițiștii din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din Alba Iulia, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Octavian Goga din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, 20 februarie 2021, în jurul orei 12.00, polițiștii Serviciului Rutier l-au depistat pe un bărbat de 55 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax