Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbați prinși la pescuit ilegal pe râul Arieș, în Valea Lupșii. Au fost sancționați de polițiști

Publicat

pescuit-undita-rau

Patru bărbați au fost sancționați de Poliție după ce au fost prinși la pescuit fără permis sau autorizație, pe râul Arieș, în comuna Lupșa.

Polițiștii din Lupșa împreună cu reprezentanții AJVPS Câmpeni au organizat luni o acțiune pe linia revenirii și combaterii ilegalităților în domeniul piscicol, pe albia râului Arieș, în comuna Lupșa.

Citește și FOTO: ACCIDENT MORTAL într-o comună din Alba. O fetiță care se deplasa pe bicicletă A DECEDAT după ce a fost lovită de o mașină

Pe raza localității Valea Lupșii, în zona albiei râului Arieș, polițiștii i-au depistat pe 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 – 49 de ani, în timp ce desfășurau activități de pescuit cu undițe tip băț telescopic, având montat fir monofilament, prevăzut cu plumb și cârlig simplu de pescuit, fără să dețină permis sau autorizație în acest scop, potrivit IPJ Alba.

Față de cei patru bărbați s-a luat măsura sancționării contravenționale, conform OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dumitras

    marți, 09.07.2019 at 23:03

    Deci, au revenit să combată …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax