Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbaţii acuzaţi că au omorât o bătrână din Zlatna, trimişi după gratii. Vor ispăşi o pedeapsă de 13, respectiv 15 ani cu executare

Publicat

Tribunalul Alba a soluţionat, luni, dosarul privind judecarea pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, viol şi violare de domiciliu al inculpaţilor Stoica Sorin Ioan şi Mierea Raul Grigore. În urma verdictului dat, inculpatul Stoica Sorin Ioan a primit o pedeapsă de 13 ani de închisoare, iar cel de-a doilea acuzat 15 ani de înschisoare.

Magistraţii Tribunalului Alba au dat verdicul dosarului cu numărul 3890/107/2013, privind pe inculpaţii Stoica Sorin Ioan şi Mierea Raul Grigore, trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, viol şi violare de domiciliu de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. Inculpaţii şi-au recunoscut faptele pentru care au fost trimişi în judecată. Aceştia au cerut să li se judece cauza potrivit procedurii simplificate reglementate de art.320 ind.1 C.p.p., urmând a fi avute în vedere exclusiv probele administrate la urmărirea penală.

Prin hotărârea pronunţată, Tribunalul Alba a hotărât următoarele:

– condamnarea inculpatului Stoica Sorin Ioan la pedeapsa de 13 ani închisoare şi 6 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art 64 lit. a teza II şi lit b Cod penal ( dreptul de a alege şi de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat)

– condamnarea inculpatului Mierea Raul Grigore la pedeapsa de 15 ani închisoare şi 6 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art 64 lit. a teza II şi lit b Cod penal. Inculpatul Mierea Raul Grigore a mai fost condamnat în anul 2010 pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat de Judecătoria Alba Iulia, la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare. Tribunalul Alba a revocat liberarea condiţionată privind restul de pedeapsă rămas neexecutat, inculpatul urmând să execute în final pedeapsa de 15 ani închisoare şi 6 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art.64 lit a teza II, lit b Cod Penal.

Hotărârea a fost pronunţată în şedinţa publică din 29.07.2013 şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, apel ce se va judeca de către Curtea de Apel Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax