Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul care a agresat sexual un minor lângă o școală din Alba Iulia a vrut să scape de arest preventiv. Decizia judecătorilor

copil

Publicat

Dan Suciu, bărbatul care a agresat sexual un minor lângă o școală din Alba Iulia situată în cartier Cetate, rămâne în arest preventiv, la Penitenciarul Aiud.

Bărbatul a cerut prin avocat, magistraților de la Judecătoria Alba Iulia, ca măsura arestării preventive să fie înlocuită cu arestul la domiciliu sau cu controlul judiciar.

Judecătorii au respins cererea în 19 noiembrie, dar bărbatul are la dispoziție 48 de ore să conteste decizia.

Reamintim că în data de 15 august, Suciu Dan a agresat sexual un minor, în zona garajelor din proximitatea Școlii numărul 6 din oraș.

CITEȘTE ȘI: Copil din Alba Iulia, agresat sexual de un bărbat, lângă o școală din oraș. Suspectul a fost arestat și trimis în judecată

Potrivit unor surse Alba24, bărbatul era cunoscut de către minori ca și ”Domnul Dan.”

Autoritățile competente nu au făcut public incidentul, deși în ultimele luni, în țară, tot mai mulți minori cad pradă agresorilor sexuali.

Ba mai mult, când a fost găsit, bărbatul a fost plasat sub control judiciar.

După ce a fost plasat în control judiciar, bărbatul nu a respectat măsura și în 30 august pe numele său s-a emis un mandat de arestare preventivă. Bărbatul a fost găsit abia în 3 septembrie și plasat în arest preventiv.

Între timp a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală. În 30 octombrie, magistrații de la Judecătoria Alba Iulia au constatat legalitatea sesizării instanței și au dispus începerea judecății.

Bărbatul a contestat decizia judecătorilor și dosarul de măsuri și excepții de cameră preliminară a fost mutat pe rolul instanței superioare, Tribunalul Alba. Prima ședință la Tribunalul Alba este programată pentru 5 decembrie 2019.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, inculpatul beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate