Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbatul care a spart magazinul de carne de pui din Alba Iulia, reținut de polițiști

Publicat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unei fapte de furt şi a unei tentative de furt. A fost reţinut şi va fi prezentat în faţa magistraţilor.

SPARGERE la un magazin de carne de pasăre din Alba Iulia. Hoțul a furat banii din casa de marcat

La data de 23 august, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, l-au identificat pe un tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt şi a unei tentative de furt, ambele reclamate poliţiei în dimineața zilei de 17 august.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în noaptea de 16/17 august 2018, ar fi pătruns, prin efracţie, într-un magazin situat pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia şi ar fi sustras sertarul casei de marcat în care era suma de 200 de lei.

Se pare că, în aceeaşi noapte, tânărul ar fi încercat să pătrundă, prin efracţie şi într-o altă societate comercială situată tot pe Bulevardul Revoluţiei, însă a renunţat la activitatea sa infracțională.

Poliţiştii au luat faţă de acesta măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă la furt, urmând ca în cursul zilei de azi, 24 august, să îl prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax