Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul care s-a urcat băut la volan și a provocat accidentul în care o femeie însărcinată și o fetiță de 2 ani au decedat, arestat preventiv

Publicat

arestat_catuse Ioan Pipiș, bărbatul din Şona, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat un accident rutier în urma căruia a decedat o femeie de 24 de ani, însărcinată în 7 luni, şi o fetiţă de 2 ani, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Tragedie provocată de un șofer băut la ieșirea din Jidvei spre Blaj. O tânără de 24 de ani, însărcinată și o fetiță au DECEDAT în accident

Poliţiştii din Blaj l-au prezentat pe P.I., de 31 de ani, din Şona, cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului, Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

Magistraţii Parchetului au sesizat instanța de judecată, cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, transmite IPJ Alba.

Reamintim că în 6 martie, în jurul orei 18.10, pe DJ 107 pe raza localităţii Jidvei, P.I., de 31 de ani, din Şona, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul autovehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 32 de ani, din Şona.

În urma accidentului, o femeie de 24 de ani şi o minoră de doi ani, din Şona, ambele pasagere pe bancheta din spate a autoturismului condus de P.I. au decedat, iar un bărbat de 49 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă a aceluiaşi autoturism, a fost rănit grav.

Conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale uşoare.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru P.I. a rezultat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au luat, faţă de P.I. măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate