Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia, arestat preventiv. Este cercetat pentru tentativă de omor calificat

Publicat

Bărbatul din judeţul Neamţ care şi-a înjunghiat soţia, în 24 martie, la locuinţa surorii lui din Alba Iulia, a fost arestat preventiv şi este cercetat pentru tentativă de omor.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, luni, luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 de ore a suspectului Iosif Dancă, fiind  cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Marţi, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Alba, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Procurorii au reţinut că, la data de 24 martie, „Iosif Dancă, pe fondul consumului de alcool  şi a stării conflictuale, s-a deplasat la domiciliul surorii sale (unde știa că se afla soţia sa, victima D. M.) și, acţionând cu premeditare, având asupra sa un cuţit de bucătărie, i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu acest cuţit în zona toracică şi în zona gâtului, cauzându-i leziuni care i-au pus viața în pericol”.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul IPJ Alba.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

După ce a fost reţinut, bărbatul a spus că regretă faptele comise, că își iubește soția și că ar fi recurs la acest gest din gelozie, de teamă că soția l-ar părăsi.

Bărbatul de 39 de ani este originar din județul Neamț, la fel ca soția. Cei doi locuiau în Alba Iulia fără documente legale, lângă locuinţa surorii lui, domiciliată în Alba Iulia, pe strada Andrei Mureşanu, nr. 82.

Conflictul a început deja de duminică pe fondul consumului de alcool şi al geloziei. Soția s-a refugiat în casa cumnatei sale, iar luni dimineață, după plecarea cumnatului la serviciu, soțul a intrat în casă în timp ce cele două femei dormeau și și-a înjunghiat soția. Incidentul s-a petrecut după o noapte de scandaluri în care rudele celor doi au chemat de două ori poliţia.

În jurul orei 9.00, femeia, în vârstă de 37 de ani, a fost transportată la spital, după ce a fost înjunghiată de către soț de trei ori, în zona toracică și în zona gâtului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax