Connect with us
Publicitate

AIUD

Bărbatul din Aiud care și-a lovit soacra cu un cuțit a fost arestat preventiv. Decizie la Judecătorie

Publicat

arestat catuse

Ioan K., bărbatul din Aiud care și-a lovit soacra cu un cuțit a fost arestat preventiv. 

Magistrații Judecătoriei Aiud au admis cererea procurorilor și, în data de 11 ianuarie, au dispus arestarea preventivă a acestuia. 

Decizia nu este definitivă, iar bărbatul o poate contesta în termen de 48 de ore.

Reamintim că, potrivit IPJ Alba, la data de 10 ianuarie 2021, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală au intervenit, pe raza localității Meșcreac, comuna Rădești, de unde, printr-un apel pe 112, o femeie a reclamat faptul că ginerele său a amenințat-o și a agresat-o.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din Aiud, s-a deplasat la locuința soacrei sale și, fără a avea consimțământul acesteia, a pătruns în locuință unde a amenințat-o cu acte de violență și cu moartea și a lovit-o cu un cuțit, provocându-i o leziune în zona copso-femurală.

După comiterea faptei, bărbatul a fugit, dar a fost prins, la scurt timp, pe un câmp din apropierea râului Mureș, de către polițiștii plecați în căutarea lui.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax