Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul din Alba care a câștigat 2,9 milioane de euro la Loto și-a ridicat premiul. Cum arată biletul norocos

Publicat

Câștigătorul celor 2,9 milioane de euro la tragerea loto 6/49 și-a ridicat astăzi câștigul, a anunțat Loteria Română. Este un bărbat din județul Alba, care joacă constant la loto de circa doi ani.

”În cursul zilei de astăzi, 11 iunie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi, 3 iunie 2021, în valoare de 14.307.599,36 lei (peste 2,9 milioane de euro).

Posesorul biletului norocos este dintr-o localitate din județul Alba, are în jur de 50 de ani, este o persoană modestă și un familist convins. După cum a declarat, joacă constant la Loto 6/49, în Blaj, de aproximativ doi ani”, precizează Loteria Română.

Reamintim că acesta a câștigat marele premiu la extragerea din 3 iunie.

„Jocul periodic la Loteria Română chiar poate aduce câștiguri consistente. Nu vă pierdeți încrederea în câștigurile Loteriei. Eu am jucat și am câștigat”, este mesajul pe care câștigătorul a dorit să-l transmită tuturor jucătorilor la loto.

Acesta nu a dorit să își facă public identitatea.

Potrivit sursei citate, el joacă întotdeauna o singura varianta simpla la Loto 6/49, numerele jucate nu au nicio semnificație personală, acestea fiind alese de fiecare dată la întâmplare.

”Primul gând, când a realizat că a câștigat marele premiu, a fost că își va putea ajuta familia. Ne-a declarat că va continua să joace ca și până acum și că speră să mai câștige și alte premii mari”, mai precizează Loteria Română.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax