Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbatul din Bucerdea Grânoasă care a fost prins la volan de două ori fără permis şi cu alcool “la bord”, arestat preventiv

Publicat

arestat_catuse Bărbatul din Bucerdea Grânoasă, reţinut de poliţiştii din Blaj pentru infracțiuni rutiere, va fi cercetat în stare de arest preventiv. A fost prins băut şi fără permis la volan, de două ori, în acest an.

Potrivit IPJ Alba, joi, 31 august, Ţ.V., de 40 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, cercetat pentru  mai multe infracţiuni la regimul rutier, a fost prezentat în faţa magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

În baza propunerilor formulate de organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, în cauză s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, fiind sesizată instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Blaj a dispus arestarea preventivă a lui Ţ.V, pe o durată de 30 de zile.

Bărbatul a fost depistat de poliţiştii rutieri din Blaj, marţi seara, în timp ce conducea un autoturism, prin comuna Bucerdea Grânoasă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul mai este cercetat, într-un dosar penal, constituit în luna aprilie 2017, după ce a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere.

Vezi şi Bărbat din comuna Bucerdea Grânoasă, REŢINUT de poliţişti, după ce a condus o maşină fără permis şi cu alcool „la bord”. Mai avea un dosar penal pentru aceleaşi fapte

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax