Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul din Cugir dat dispărut săptămâna trecută a murit înecat. Poliţiştii i-au găsit corpul în râul Mureş

Publicat

Corpul neînsufleţit al bărbatului dat dispărut la Cugir, săptămâna trecută, a fost găsit, miercuri, în râul Mureş, pe teritoriul judeţului vecin, Hunedoara. Gheorghe Stanciu (71 de ani) fusese dat în urmărire naţională după ce în 24 aprilie soţia sa a sesizat poliţia privind faptul că bărbatul a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Din concluziile medicilor legişti, moartea bărbatului a fost cauzată de înec.

Poliţiştii din Cugir au fost anunţaţi, miercuri, de către poliţiştii Postului de Poliţie Hărău, judeţul Hunedoara, cu privire la faptul că, pe raza comunei, în albia râului Mureş, a fost găsit cadavrul unui bărbat ale cărui semnalmente şi elemente de vestimentaţie seamănă cu cele ale persoanei dispărută la data de 24 aprilie din Cugir (Stanciu Gheorghe, de 71 de ani) şi dată în urmărire la nivel naţional.

Poliţiştii s-au deplasat la Deva împreună cu un membru al familiei şi au confirmat identitatea victimei.

În urma efectuării necropsiei de către medicii legişti din Deva s-a stabilit că moartea bărbatului a fost cauzată de asfixia mecanică prin înec.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax