Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbatul din Lupşa care şi-a bătut tatăl a fost arestat preventiv. Este cercetat pentru violenţă în familie

Publicat

arestat catuse

Bărbatul de 27 de ani, din Valea Holdorii, comuna Lupşa, reţinut de poliţişti pentru violenţă în familie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale. Procurorii l-au prezentat în faţa instanţei de judecată, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat  de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că marţi poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 27 de ani, din localitatea Valea Holdorii, comuna Lupşa.

În noaptea de 9/10 decembrie, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi avut discuţii în contradictoriu cu tatăl său şi l-ar fi agresat.

Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel, acesta fiind cercetat sub control judiciar pentru violenţă în familie şi ameninţare, măsură dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, după ce în 10 noiembrie 2018 l-ar fi agresat pe tatăl său şi l-ar fi ameninţat cu moartea şi cu incendierea locuinţei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax