Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul din Stremţ, dat în urmărire internaţională pentru omor în Italia, ARESTAT PROVIZORIU

Publicat

Bărbatul din Stremţ, dat în urmărire internaţională de autorităţile italiene, pentru omor şi reţinut joi de poliţiştii din Alba, a fost arestat provizoriu, pe o perioadă de 9 zile, prin decizie a Curţii de Apel Alba Iulia.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: Bărbat dat în urmărire internaţională pentru OMOR în Italia, prins de poliţiştii din Alba, la Stremţ

“Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi în consecinţă: În baza art. 101 alin. 5 lit. a din Legea nr. 302/2004, dispune arestarea provizorie în vederea predării către autorităţile judiciare italiene, a persoanei solicitate B(…) Aurel-Ovidiu, pe o perioadă de 9 zile, începând cu data de 2.08.2018 până în data de 10.08.2018. Cu drept de contestaţie în termen de 24 de ore de la pronunţare. Amână soluţionarea cauzei la data de 9.08.2018 pentru când: Pune în vedere reprezentantului Ministerului Public să depună la dosar mandatul european de arestare emis pe numele persoanei solicitate, precum şi traducerea acestuia în limba română. Se citează persoana solicitată din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba cu menţiunea prezenţei obligatorii. Pronunţată în şedinţa publică din 2.08.2018”, se arată în minuta deciziei Curţii de Apel Alba Iulia.

Reamintim că bărbatul a fost reţinut joi de poliţişti.

Potrivit comunicatului transmis de IPJ Alba, pe numele bărbatului, autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunii de omor. Acesta a fost depistat de poliţiştii din Alba, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

„La data de 2 august, poliţiştii Postului de Poliţie Stremţ, cu sprijinul poliţiştilor Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba l-au depistat şi reţinut pe un bărbat de 28 de ani, din comuna Stremţ, judeţul Alba, care era urmărit internaţional.

Pe numele  acestuia, autorităţile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de omor, faptă ce ar fi fost săvârşită împreună cu alte persoane, în cursul lunii mai 2018.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax