Connect with us
Publicitate

SPORT

Baschet: CS Universitatea și-a conturat bugetul. Începe campania de transferuri

Publicat

Formația de baschet feminin CS Universitatea LPS Alba Iulia demarează negocierile serioase cu antrenorii din străinătate. În acest sens, rectorul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Moise Achim a purtat discuții cu un impresar care se va ocupa de aducerea unui antrenor la echipa de baschet.

”Deocamdată am vorbit cu un impresar care va veni până în 20 cu o ofertă în ceea ce privește antrenorul. Am conturat un buget pe care încercăm să-l definitivăm, aproximativ 9-10 miliarde, urmează, în funcție de sursele de finanțare, să vedem dacă vom avea acest buget”, a declarat Moise Achim, rectorul Universității ”1 Decembrie 1918” și președintele echipei CS Universitatea LPS Alba Iulia.

Referitor la lotul de jucătoare, președintele echipei de baschet a mărturisit că nu se vor mai purta negocieri cu toate sportivele din sezonul trecut. ”Lotul de jucătoare va fi stabilit în următoarele zile, momentan negociem cu jucătoarele din țară și vom concretiza și 2-3 transferuri externe, probabil vor fi sportive din America sau din alte țări cu tradiție”, a mai declarat Moise Achim.

Dintre fostele jucătoare, momentan formația albaiuliană negociază doar cu Elisabeta Crecan, Oana Precup, Carmen Negru, Elena Dincă și Volha Tămărgeanu. Surpriza oficialilor albaiulieni este Luiza Voinea, aceștia nu au înaintat o nouă ofertă sportivei, al cărei contract a expirat la sfârșitul lunii mai. ”Deocamdată, Luiza Voinea nu intră în calculele echipei, vom vedea ce va fi pe viitor, dar momentan astea sunt jucătoarele cu care negociem”, a încheiat Moise Achim.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax