Connect with us
Publicitate

SPORT

Baschet: CS Universitatea – CSM Oradea, sâmbătă la ora 18:00

Publicat

Baschetbalistele de la CS Universitatea LPS Alba Iulia vor întâlni, sâmbătă, pe propriul teren, gruparea CSM Oradea, într-un meci ce contează pentru etapa a VII-a, din Divizia A la baschet feminin, seria Nord-Vest. După înfrângerea usturătoare de la Timișoara, albaiuliencele consideră meciul de mâine ca fiind unul de reabilitare. ”Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă net inferioară Timișoarei. Trebuie să câștigăm neapărat”, a declarat antrenorul principal al CS Universitatea LPS Alba Iulia, George Lăncrănjan.

Principalul grupării albaiuliene susține că a cules destule date despre gruparea orădeană, astfel că va ști unde să contreze, în meciul de sâmbătă. ”Echipa din Oradea are foarte puține senioare, 3-4, în rest sunt doar junioare. Noi trebuie să câștigăm meciul de sâmbătă și cel de la Cluj, din etapa următoare”, a mai spus George Lăncrănjan.

Întâlnirea dintre cele două formații va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar intrarea va fi liberă. ”Vreau să fac apel pe această cale la publicul spectator să vină și să ne susțină și să aibă în continuare încredere în noi”, a încheiat George Lăncrănjan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax