Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baschet: CS Universitatea ”1 Decembrie 1918” s-a pregătit la Sibiu pentru jocul cu junioarele de la CSS

Publicat

CS Universitatea Alba Iulia a susţinut ultima ”repetiție generală”, miercuri, înaintea primei etape cu Sportul Studențesc București. Sportivele din Alba Iulia s-au deplasat la Sibiu, pentru a se antrena în Sala „Transilvania”.

Motivul antrenamentului de miercuri, de la Sibiu a fost lesne de înțeles. Fetele au nevoie să se acomodeze cu sala respectivă, fiind una diferită față de sala de la Alba Iulia. ”Este o sală grea, este o sală mare, este un parchet destul de ciudat, unde mingea nu sare la fel ca la Alba Iulia și panourile sunt diferite. Fiind obișnuiți cu o sală mică, este greu să-și găsești reper. Toată lumea a jucat, a fost un antrenament util”,  a declarat Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Tomas Bilek va avea întreg lotul la dispoziție în partida de sâmbătă, de la ora 12.00, cu Sportul Studențesc. ”Avem tot lotul la dispoziție, s-a refăcut și Nadia Parker. Antrenamentul de astăzi a fost mai mult pentru familiarizare cu sala, pentru a îmbunătăți relațiile de joc, iar la capătul lui pot spune că evoluția fetelor ne dă încredere pentru jocul de sâmbătă”, a mai spus Eleș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax