Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: CS Universitatea a câștigat la Oradea

Publicat

Baschetbalistele albaiulience sunt în formă, după ce au pierdut la limită în Cupa României. CS Universitatea s-a impus, miercuri, cu 59-66 (14-18, 17-16, 17-19, 11-13), în fața grupării CSM Oradea. Partida a fost dominată categoric de echipa albaiuliană, orădencele nereușind nici un minut să se afle în avantaj pe tabela de marcaj.

Punctele echipei noastre au fost marcate de Volha Tămărgeanu – 18, Elena Dincă – 15, Silvia Grădinaru – 13, Adina Pop – 11, Alexandra Uiuiu – 9.

Antrenorul Universității, George Lăncrănjan s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale, însă este conștient că programul încărcat al echipei ar putea fi un impediment în evoluțiile acesteia. ”A fost un meci greu, n-am avut-o pe Luiza – s-a accidentat ieri la antrenamente – și au scos-o și pe Volha Tămărgeanu, cu cinci greșeli, dar jocul l-am dominat de la cap la coadă. Arbitrajul a fost bun. O să ne fie tot mai greu, pentru că o să avem meciuri miercuri- sâmbătă”, a declarat George Lăncrănjan.

Sâmbătă, CS Universitatea va juca din nou în deplasare, în compania formației Galactica Brașov.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax