Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baschet: CS Universitatea a încheiat campionatul cu o victorie

Publicat

Baschetbalistele de la CS Universitatea LPS Alba Iulia s-au impus, sâmbătă după-amiază, cu 68-45 (pe sferturi: 10-11, 22-7, 26-17, 10-10), în fața grupării CSM ”U” Oradea.

Albaiuliencele au resimțit oboseala acumulată la jocurile de anterioare, în vreme ce orădencele au profitat din plin de faptul că, miercuri, au stat și nu au avut meci. ”A fost un meci bun, ne-am apărat foarte bine, din păcate nu ne-a intrat mingea în coș, echipa a fost puțin obosită. Noi o să continuăm să ne antrenăm, o să facem niște amicale, nu le putem da drumul de acuma, pentru că șapte luni de pauză e prea mult.  Mai e mult de lucru la fetele care joacă mai puțin, fetele cresc, însă trebuie răbdare”, a declarat antrenorul principal CS Universitatea LPS Alba Iulia, George Lăncrănjan.

Antrenorul albaiuliencelor a mărturisit că, în pauza competițională, și-ar dori să-și întărească echipa pe care o pregătește.”Aș avea nevoie de un pivot neapărat și de un fundaș, avem nevoie de un om mare”, a mai spus George Lăncrănjan.

Pentru echipa noastră, au marcat: Alexandra Uiuiu – 18, Luiza Voinea – 14, Volha Tămărgeanu – 10, Elena Dincă – 7, Adina Pop – 5; Oana Precup, Silvia Grădinaru și Carmen Negru – toate câte 4 puncte; Bianca Voica – 2.

La meci a asistat președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, dar și rectorul Universității „1 Decembrie 1918”,  Moise Achim.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax