Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baschet: CS Universitatea a învins și la Brașov și a acumulat a noua victorie consecutivă

Publicat

Baschetbalistele de la CS Universitatea Alba Iulia s-au impus fără probleme la Brașov, în partida cu Olimpia din localitate. Scorul final 43-86 (pe sferturi, 13-26, 7-20, 5-22, 18-18 ) în favoarea echipei din Alba Iulia nu poate pune la îndoială victoria echipei lui Tomas Bilek.

Trupa din Alba Iulia continuă să surprindă în Divizia A de baschet feminin. După opt succese consecutive, CS Universitatea l-a obținut sâmbătă și pe cel de-al  nouălea, în deplasarea de la Brașov, dispută în care gazdele nu au reușit să creeze probleme echipei pregătite de Tomas Bilek. ”A fost un meci mai ușor decât am crezut, dar, spre cinstea lor, chiar și în aceste condiții fetele au jucat cât se poate de serios și din acest motiv a fost un test reușit înaintea partidei de săptămâna viitoare cu Aradul”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia.

Pentru echipa din Alba Iulia au marcat: Nadia Parker 17, Katya Abramzon 15, Taneisha Harrison 14, Ancuța Stoenescu 11, Elena Dincă 7, Becca Tobin 6, Luminița Manta 5, Eniko Tarța și Breanna Salley câte 4 și Bianca Voica 3.

Sâmbăta viitoare, la Alba Iulia va fi un adevărat derby, întrucât formația pregătită de Tomas Bilek va întâlni ICIM Arad, echipă situată pe locul patru în clasamentul Diviziei A.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax