Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

BASCHET: CS Universitatea Alba Iulia – Nova Vita Târgu Mureș. Ultimul test pentru echipa lui Popov înainte de Cupa României

Publicat

CS Universitatea Alba Iulia are parte de ultimul test înaintea confruntărilor din Final Four-ul Cupei României. După victoria cu Universitatea Cluj, echipa lui Popov își măsoară forțele cu CS Nova Vita Târgu Mureș, într-un meci în care vom vedea nivelul la care se află CSU înaintea semifinalelor din Cupa României.

Antrenorul secund George Lăncrănjan nu consideră partida de miercuri, de la Alba Iulia, ca edificatoare din punct de vedere al formei arătate de jucători, dar acesta consideră că este un meci binevenit înainte de semifinalele din Cupa României.

Vezi pe SPORT.ALBA24.RO ce a declarat antrenorul secund George Lăncrănjan, dar şi sportivele Alexandra Uiuiu şi Eni Laza.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax