Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baschet: Totuși, se joacă CS Universitatea Alba Iulia – Politehnica Iași. Moldovenii nu se mai retrag

Publicat

Partida dintre CS Universitatea şi Politehnica Național Iași se va juca în cele din urmă, asta în ciuda faptului că oficialii echipei din Iași anunțaseră inițial că se vor retrage din campionat.

Contactat telefonic, directorul sportiv al ieșenilor, Marius Cosoi a recunoscut faptul că doar intervenția președintei FRB și a Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului i-a determinat pe moldoveni să nu se mai retragă din competiție. ”Problema e simplă, eu am făcut un pic de tam-tam aici pentru că nu se mai putea din cauza finanțelor și consiliul de administrație a hotărât să retragă echipa. În cele din urmă, au intervenit atât doamna Tocală, cât și cei din minister, care ne-au spus că, dacă retragem echipa, ne taie toate finanțările. Astfel, echipa va pleca spre Alba Iulia la ora 15.00. Asta e, mergem înainte, ministerul e mai presus de oricine”, a declarat pentru Alba24.ro directorul sportiv al Politehnicii Iași, Marius Cosoi.

În aceste condiții, albaiulienii sunt obligați să câștige partida de miercuri cu formația din Iași. ”Va fi un joc din categoria obligatoriu de câștigat. Sper să putem da posibilitatea și jucătoarelor care au jucat mai puțin și să demonstreze în teren că se pregătesc foarte bine. E un meci pe care trebuie să-l câștigăm și sunt convins că așa va fi”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea

Partida dintre CS Universitatea Alba Iulia – Poli Iași va avea loc miercuri la ora 17.00, în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Echipa lui Bilek a promovat baschetul în licee

Formația CSU Alba Iulia a demarat o campanie de promovare a baschetului în instituțiile de învățământ din oraș. În acest sens, jucătoarele și cei doi antrenori au participat luni la o primă întâlnire cu elevii de la Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel” și Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, pentru a-i atrage pe tineri spre baschet și a-i invita la meciurile de pe teren propriu ale echipei. Fetele au împărțit pliante, au oferit cadouri constând în mingi cu autografe și au făcut o demonstrație de baschet în fața liceenilor adunați în număr mare pe terenurile de sport ale celor două colegii din oraș. Acțiunile de acest gen ale echipei vor continua în toate unitățile de învățământ din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax