Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baschet: CS Universitatea – CSM Târgoviște, 58-77. Albaiuliencele, eliminate din Cupa României

Publicat

Echipa de baschet feminin CS Universitatea Alba Iulia a părăsit Cupa României, după dubla înfrângere cu CSM Târgoviște. Dacă în tur scorul a fost 77-54, returul a adus o oarecare îmbunătățire a jocului prestat de albaiulience, iar tabela a indicat 58-77 (25-23, 13-19, 11-20, 9-15).

Joc bun prestat de fetele lui Tomas Bilek în prima parte a jocului, însă partea secundă a adus alte echipe de la cabine. A crescut numărul ratărilor și a greșelilor individuale. ”Am întâlnit o echipă bună, poate cea mai bună echipă din România. Am comis multe greșeli și eu cred că dacă vom repara aceste greșeli, meciul din campionat va arăta altfel”, a declarat Tomas Bilek, antrenor principal CS Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Directorul sportiv Petru Eleș speră ca greșelile de la jocul de marţi să fie îndepărtate în campionat. ”Echipa a jucat bine prima repriză, iar la Târgoviște a fost invers, am jucat bine a doua repriză”, a spus Petru Eleș.

Marcatoarele echipei din Alba Iulia au fost: Breanna Salley 18 puncte, Taneisha Harrison 15, Nadia Parker 13, Katya Abramzon 7, Elena Dincă 3 și Luminița Manta 2.

La meci a asistat și președintele Consiliului județean, Ion Dumitrel, iar pe finalul jocului a ajuns și președintele AJF Alba, Sorin Corpodean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax