Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BASCHET: CS Universitatea, de neoprit. Trupa lui Bilek a câștigat cu 60-77 jocul cu SCM Craiova

Publicat

O nouă victorie pentru CS Universitatea Alba Iulia în Divizia A de baschet feminin. Trupa pregătită de Tomas Bilek a reușit să se impună la Craiova, în compania formației SCM, cu scorul de 60-77 (pe sferturi 16-16, 12-19, 14-22 și 18-20), la capătul unui meci spectaculos.

După ce partida a fost pusă sub semnul întrebării din cauza vremii, disputa de la Craiova s-a desfășurat, iar fetele care evoluează pentru CSU au obținut o nouă victorie, într-una dintre cele mai dificile deplasări din acest retur de campionat. ”Sunt mulțumit de rezultat, dar nu și de joc, am intrat în multe momente în jocul Craiovei și am câștigat grație valorii individuale. Până la urmă, este o victorie foarte importantă, un meci bifat cu succes și n-ar fi motive mari de nemulțumire”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia.

Antrenorul echipei CS Universitatea Alba Iulia a fost încântat de rezultatul obținut de echipa lui în deplasarea de la Craiova. ”Am avut jocul sub control și am jucat exact cum am avut nevoie. Craiova nu e o echipă rea, dar 20 de puncte e o diferență în regulă pentru noi”, a declarat pentru Alba24.ro Tomas Bilek, antrenor principal CS Universitatea Alba Iulia.

Cea mai bună marcatoare a echpiei din Alba Iulia, Ancuța Stoenescu, a pus mai presus munca echipei decât performanţa ei.”A fost un meci mai ușor decât ne-am așteptat, am jucat bine toate fetele și până la urmă am câștigat, oricum am venit aici să câștigăm. Personal, mă bucur, dar contează puțin faptul că am  marcat cele mai multe puncte. Mai presus de performanța mea e echipa, le mulțumesc fetelor și fără ele n-aș fi reușit să înscriu 21 de puncte”, a declarat pentru Alba24.ro, Ancuța Stoenescu.

Punctele echipei din Alba Iulia au fost marcate de: Ancuța Stoenescu 21, Breanna Salley 15, Nadia Parker 9, Katya Abramzon 9, Becca Tobin 6, Eniko Tarța 5, Elena Dincă 5, Luminița Manta 4, Taneisha Harrison 3.

Runda următoare, CS Universitatea va da piept pe propriul teren cu formația similară din Oradea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax