Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(FOTO) BASCHET: CS Universitatea II „a defilat” în jocul cu CSM Râmnicu Vâlcea. 94-39, rezultat final

Publicat

Divizionara secundă CS Universitatea II Alba Iulia a câștigat „la pas” disputa cu CSM Râmnicu Vâlcea. Scorul final 94-39 (24-5, 28-10, 28-9 și 14-15) a arătat victoria lipsită de emoții pentru trupa pregătită de Nicușor Marcu.

Jocul fără emoții a curs de la un capăt la celălalt în favoarea echipei noastre, scorul la pauză fiind 52-15.

Echipa din Alba Iulia se află pe prima poziție în clasament, fiind fără înfrângere în Divizia B la baschet feminin.

Pentru echipa CS Universitatea Alba Iulia au marcat: Elisabeta Crecan 17, Carmen Negru 14, Oana Precup 13, Luminița Manta 13, Iulia Taltabet 9, Bianca Voica 7, Corina Ceaușu 4, Daniela Enache 4, Iuliana Petrifălean 4, Florina Palco 4, Andreea Beldian 3, Cristina Albu 2.

Meciul a fost unul de relaxare pentru baschetbalistele de la CS Universitatea II, sportivele nefiind serios puse la treabă. ”Nu a fost cel mai greu meci pe care l-am jucat, dar l-am jucat cu seriozitate și a fost bine. Avem emoții pentru următorul meci. Aceste meciuri ne dau încredere, ne fac să avem meciuri în picioare”, a declarat Oana Precup, baschetbalistă CS Universitatea II Alba Iulia.

Antrenorul echipei secunde, Nicușor Marcu s-a declarat mulțumit la finalul jocului de evoluția fetelor sale. ”A fost un meci mai ușor, având în vedere că echipa din Vâlcea a avut două jucătoare accidentate, a fost un joc foarte reușit. Ultimul sfert a fost cu junioarele, le-am dat sarcini și a fost o reușită”, a declarat Nicușor Marcu, antrenor principal CS Universitatea II Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax