Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baschet: CS Universitatea, în fața unui joc greu cu Teleorman. Eleș: ”Ei sunt zmei acasă”

Publicat

Formația de baschet pregătită de Tomas Bilek, CS Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia se va deplasa, sâmbătă, la Alexandria, pentru partida cu formația locală CSB Teleorman.

Cu o singură înfrângere, echipierele din Teleorman nu vor să o acumuleze pe cea de-a doua, în jocul cu Alba, însă nici trupa lui Bilek nu vrea să calce strâmb. ”Va fi probabil cel mai greu joc de până acum. Întâlnim o echipă care a pierdut doar la Târgoviște, unde probabil va pierde toată lumea.  Ei sunt zmei acasă”, a declarat directorul sportiv al formației CS Universitatea, Petru Eleș.

O victorie în fieful grupării din Teleorman nu l-ar impresiona prea mult pe Eleș. ”Ar însemna două puncte în clasament, la final tragem linie”, a spus tranșant Eleș, care recunoaște că debutul echipei este ușor surprinzător, chiar și pentru el. ”A fost un început bun, nu mă așteptam să avem trei victorii, ulterior jocurile cu Iași și Olimpia am considerat că trebuie câștigate. Nu trebuie să credem că suntem buni, dacă am câștigat cinci meciuri”, a adăugat Eleș.

În ceea ce privește jucătoarele transferate în această vară, Eleș consideră că e mult prea devreme pentru a se edifica în privința lor. ”Până acum, transferurile efectuate par a fi ok, dar nu e cazul după cinci etape din 30 să tragem concluziile”, a spus oficialul echipei de baschet feminin, Petru Eleș.

În jocul cu Olimpia București, antrenorul Tomas Bilek a oferit șansa de a evolua și jucătoarelor care au făcut-o mai puțin până acum, iar evoluția acestora nu l-a mulțumit pe deplin pe Eleș. ”Trebuie să muncească mai mult, sincer mă aștept mai mult de la ele, de la jucătoarele care sunt, să zicem, din linia a doua. Trebuie să crească mai mult, pentru că vom avea cândva nevoie de ele”, a  încheiat Eleș.

Partida dintre cele două combatante va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00,  în Sala Sporturilor din Alexandria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax