Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: CS Universitatea LPS Alba Iulia a câștigat amicalul cu ”U” Cluj

Publicat

 

Sala de sport de la „1 Decembrie 1918” a găzduit, miercuri seara, partida dintre CS Universitatea LPS Alba Iulia şi Universitatea Cluj, meci câștigat de albaiulience, cu scorul de 64-54.

Lipsit de aportul a două jucătoare – Luiza Voinea și Alexandra Uiuiu, accidentate -, George Lăncrănjan a utilizat întregul lot, deoarece sezonul competițional este încheiat, iar antrenorul albaiulian a dorit să le vadă pe teren, pe toate fetele. ”A fost un joc amical, noi am terminat campionatul, noi am jucat mai mult pentru zilele școlii și am organizat o mișcare, a fost bine, totul a fost dezinvolt”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor principal CS Universitatea LPS Alba Iulia.

Pe finalul partidei, la Alba Iulia a sosit și președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală. Aceasta a participat la joc, iar joi, a luat parte la sărbătorirea zilei Liceului cu program sportiv. ”Prezența președintelui înseamnă mult, înseamnă că suntem susținuți și mai înseamnă că existăm și noi pe harta baschetului românesc”, a mai spus Lăncrănjan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax