Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: CS Universitatea merge să câștige în capitală

Publicat

Trupa de baschet pregătită de George Lăncrănjan se va deplasa, sâmbătă, la București pentru a susține partida din cadrul etapei a III-a din Divizia A, Seria A2.

După o pauză de două săptămâni, timp în care albaiuliencele au pus mai multe lucruri la punct, în ceea ce privește pregătirea tehnico-tactică, a sosit momentul ca CS Universitatea să țintească o nouă victorie. ”A fost o pauză binevenită, dar s-a simțit lipsa unui joc amical. Normal, încercăm să câștigăm și, dacă ajută Dumnezeu, să scăpăm fără accidentare”, a mărtursit antrenorul principal al CS Universitatea LPS Alba Iulia, George Lăncrănjan.

În meciul de sâmbătă, tehnicianul albaiulian nu o va trimite în joc pe Bianca Voica. ”Nu vom putea conta pe Bianca Voica, deoarece aceasta acuză probleme la genunchi și nu va face deplasarea alături de echipă. Pentru noi urmează o serie de multe meciuri într-un timp scurt și nu ne va fi deloc ușor”, a adăugat George Lăncrănjan.

Partida dintre cele două combatante va avea loc sâmbătă, de la ora 12.00, la Arena de Baschet din București.  După meciul de sâmbătă, sportivele de la CS Universitatea vor mai disputa o nouă partidă, miercuri, la Craiova, în turul III al Cupei României.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax