Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BASCHET: CS Universitatea se reunește miercuri, fără ”piesele grele”

Publicat

CS Universitatea se reuneşte în vederea pregătirii celei de a doua părți a acestui campionat. Echipa coordonată de Tomas Bilek  va avea primul antrenament miercuri, la ora 16.00.

De la prima ședință de pregătire a Universității vor absenta numele grele ale echipei. Mai exact, la primul antrenament din 2012 nu vor veni Katya Abramzon, aceasta urmând să primească viza de ședere în România, Breanna Salley, Taneisha Harrison și Nadia Parker; ultimele trei sosesc joi cu avionul și se vor alătura echipei pe data de 6 ianuarie.

Obiectiv nou pentru CS Universitatea

Noul an aduce și alte schimbări pentru  echipa de baschet feminin. După ce formația pregătită de Tomas Bilek și-a îndeplinit obiectivul fixat inițial și anume clasarea în primele opt echipe, acum trupa din Alba Iulia are ca obiectiv intrarea în primele șase locuri. „Din câte am vorbit la ultima ședință, am zis că obiectivul 1-8 este atins, noul obiectiv este clasarea pe locurile 1-6”, a declarat directorul sportiv al echipei CSU, Petru Eleș.

Oficialul echipei de baschet a dat asigurări că nimeni nu va părăsi echipa albaiuliană, indiferent ce achiziții vor mai fi făcute. Ancuța Stoenescu a fost transferată de CSU, în discuții fiind o jucătoare străină. ”La ora asta nu pleacă nimeni, eu nu vreau să plece nimeni, noi avem și echipă de Divizia B și chiar nu e cazul să renunțăm la vreo jucătoare. Dacă vrem ceva serios, mai serios, trebuie să mai aducem jucătoare”, a  mai spus Eleș. ”Am transferat-o pe Ancuța deoarece aveam nevoie de o jucătoare cu experiență, lotul nostru este foarte tânăr, nimeni nu are mai mult de 23 de ani”, a încheiat acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax