Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: CSM Oradea – CS Universitatea, miercuri, la ora 17.00

Publicat

Baschetbalistele pregătite de George Lăncrănjan și Nicușor Marcu vor susține, miercuri, la  Oradea, etapa a V-a din cadrul turneului play-out (pentru ocuparea locurilor 9-14). Trupa albaiuliană pornește cu prima șansă în partida de miercuri, însă directorul tehnic, Nicușor Marcu nu subestimează forța orădencelor. ”Mergem cu optimism și încercăm să câștigăm jocul, nu o să fie un meci ușor, vor dori să ne învingă, însă noi dorim să continuăm seria de victorii din campionat ”, a declarat Nicușor Marcu.

Pentru formația noastră, pregătirile au decurs normal, fără nici un fel de probleme de lot. Astfel, CS Universitatea se va deplasa, miercuri, la ora 10.00, spre Oradea, pentru a susține partida cu formația din localitate, CSM. ”Nu avem probleme de lot, toată echipa s-a pregătit în această perioadă și sperăm ca în jocul de la Oradea să se vadă munca echipei și a staff-ului tehnic”, a mai spus Marcu.

Disputa va avea loc în Sala de sport ”Antonio Alexe” din Oradea și va începe la ora 17.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax