Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

BASCHET: CSU Alba Iulia a pierdut la un punct meciul cu echipa din Târgoviște. Atmosferă incendiară la primul amical al fetelor lui Popov

Publicat

CSU Alba Iulia Primul amical nu a fost cu succes pentru echipa antrenată de Popov. CSU Alba a pierdut la un singur punct partida de verificare în compania echipei CSM Târgoviște.
În prezența unui public destul de numeros pentru un amical, baschetbalistele de la CSU au fost în avantaj în marea majoritate a timpului, deși scorul final a fost de 65-66 pentru echipa din Târgoviște.
Bine pregătite din punct de vedere fizic, fetele antrenate de tehnicianul sârb s-au prezentat onorabil în fața echipei din Târgoviște, devenind, pe alocuri un adversar destul de incomod. Următorul amical va avea loc vineri, 12 septembrie, la ora 18.00, tot în Sala de sport a Universității ,,1 Decembrie 1918’’ din Alba Iulia.

Citește mai mult și vezi GALERIE FOTO pe SPORT.Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dr.Viorel Perian

    duminică, 11.01.2015 at 13:30

    Cu ce a mai ramas din fosta echipa CSU Alba Iulia,un mare antrenor ca Miroslav Popov, cu cateva talentate jucatoare, a reusit sa se impuna in campionat si astazi 11 ianuarie 2015 este la un punct sub lider,dar avem garantia ca va ajunge in curand pe primul loc ,numai sa intre alaturi deJessica Kuster(fenomenala la Targoviste),,Wumi Agunbiade(la fel de valoroasa),Alexandra Uiuiu(sageata blonda),”uriasa” de 3 puncte Valencia McFarland, dar nu in ultimul rand L’Oreal Price si celelalte – deci sa intre si Elisabeta Pavel si mereu tanara Larisa Toma(mamica). Bravo fetelor si mult success in continuare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax