Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: George Lăncrănjan ar putea fi înlocuit de pe banca Universității

Publicat

Baschetul albaiulian se pregătește să intre într-o nouă etapă, iar această vară se anunță a fi suficient de agitată, la Alba Iulia, din punct de vedere sportiv. Echipa CS Universitatea LPS Alba Iula va suferi o serie de schimbări pozitive. Surse apropiate ale clubului albaiulian susțin că este posibil ca staff-ul echipei de baschet să fie înlocuit, principalul favorit la preluarea funcției deținute de George Lăncrănjan fiind Dan Fleșeriu, antrenorul grupării CSM Satu-Mare.

Contactat telefonic, actualul tehnician al Universității nu a putut oferi prea multe detalii referitoare la eventuala lui înlocuire. ”Știu că este posibil în acest moment să fiu înlocuit, am discutat și cu conducerea, dar încă nu este nimic sigur”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor principal CS Universitatea LPS Alba Iulia.

Eventuala schimbare de pe banca tehnică se poate produce doar în cazul în care un grup de investitori vor sprijini echipa de baschet feminin a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Aflate în ultima lună de contract, nici sportivelor din lotul Universității nu li s-au propus o prelungire a acestuia, întrucât eventuala schimbare ar putea crește cu mult pretențiile conducerii în ceea ce privește obiectivul propus.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax