Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baschet juvenil: Două junioare ale LPS, chemate la lotul național

Publicat

La sfârșit de an, baschetul juvenil din Alba Iulia a primit două vești bune: două jucătoare ale echipei de baschet a Liceului cu Profil Sportiv (LPS) au fost convocate la acțiuni ale reprezentativei țării noastre. Este vorba de Andreea Beldean şi Emilia Gherman.

Andreea Beldean a fost convocată la lotul național dedicat sportivelor sub 14 ani şi va lua parte la o acțiune de pregătire în perioada 17-26 decembrie.

Emilia Gherman a fost chemată la lotul sub 15 ani, pentru a participa, în aceeaşi perioadă, la un stagiu de pregătire la Turnu-Severin, după care, între 26 şi 29 decembrie, va participa la Cupa Balcanică.

Cele două sportive sunt pregătite de antrenorul principal al echipei de baschet din prima divizie. ”Înseamnă că noi am lucrat ceva bun și că fetele sunt muncitoare și serioase, este meritul lor că sunt acolo”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor principal CS Universitatea LPS Alba Iulia.

Antrenorul prim-divizionarei este încrezător în viitorul acestor sportive și speră ca acestea să ajungă la cel mai înalt nivel al baschetului. ”Cu siguranță că, peste câțiva ani, vor face parte din echipa Universității, de asta le pregătim pe sportive la copii și juniori”, a mărturisit George Lăncrănjan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax